Menzis 4 Mijl van Groningen (1)

Inschrijvingen het grootste loopfeest van Noord-Nederland geopend

Dinsdag 2 mei werden om 12.00 uur de inschrijvingen voor de 36e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen geopend in het kantoor van Menzis. Het grootste loopfeesst van Noord-Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Voor het eerst in 36 jaar wordt er een nieuwe afstand toegevoegd aan het programma: de Mini 4 Mijl. 

De Menzis 4 Mijl van Groningen is, met meer dan 20.000 deelnemers op zondag en 3.000 deelnemers op zaterdagavond, hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Het tweede weekend van oktober zal afgetrapt worden met de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra op zaterdag 7 oktober waarna de Mini 4 Mijl en de Menzis 4 Mijl van Groningen onderdeel zijn van het programma op zondag. Inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra is vanaf vandaag mogelijk. 

Samen leefkracht versterken
Bewegen is niet alleen leuk, het is gezond en het versterkt ieders leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. 

Mini 4 Mijl
Voor de allerkleinste hardlopers is er dit jaar een nieuwe afstand: de Mini 4 Mijl van Groningen. Voor alle kinderen tussen 4 en 11 jaar die heel graag willen mee doen is er nu een speciale afstand waaraan zij mee kunnen doen. Op zondag 8 oktober om 12.00 uur zal het startschot klinken op het Hereplein waarna de kinderen door de Herestraat naar de Vismarkt lopen. Hier wacht hen een feestelijke finish met enthousiaste supporters langs de kant én natuurlijk een speciale en unieke medaille.

Ren voor het Jeugdfonds
Dit jaar kan iedereen meedoen aan de Charity Run ten behoeve van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Als je vóór 11 september 2023 een bedrag van €300,- of meer ophaalt, ontvang je een startbewijs en het speciale Jeugdfonds-shirt. Je ontvangt hiervoor na 11 september een aparte link om je gratis in te schrijven. Met gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind een jaar lang gratis lid worden voor een sport- en cultuurclub. Het Jeugdfonds betaalt namelijk het lidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Ook wordt hierin voorzien in de benodigde kleding of attributen.

Deel dit bericht

Meer nieuws