Bedrijvenloop

Ga samen met jouw collega’s de sportieve uitdaging aan en neem deel aan de Menzis 4 Mijl van Groningen, oftewel hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Deelname aan de Bedrijvenloop zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer en teambuilding maar ook voor gezonde en sportieve werknemers. Én de borrel na de finish bij één van de horecalocaties in de stad mag je uiteraard ook niet missen! Legendarische verhalen zijn gegarandeerd. 

  • Tarief bedrijventeam € 630,00

    De tarieven zijn exclusief BTW en gelden van opening inschrijving t/m 10 oktober 2024

Inbegrepen bij de inschrijving

Bedrijvenloop
wedstrijd

Willen jullie als bedrijf de strijd aangaan met andere bedrijven? Zijn jullie het snelste en meest sportieve bedrijf in Groningen? Neem dan deel aan de Bedrijvenloop Wedstrijd. 

Bij deelname gelden er een aantal regels: 

  • Per bedrijf mag er 1 team deelnemen aan de wedstrijd.
  • Alle teamleden dienen werkzaam te zijn binnen het bedrijf.
  • De teams voor de wedstrijd starten in wave 2.
  • Teams bestaan uit 5 – 7 deelnemers.
  • De tijd van de 5 snelste lopers binnen het team tellen mee voor het klassement. 

bedrijvenloop recreanten

Samen de 4 Mijl lopen met jouw collega’s en relaties? Dan is meedoen met de Bedrijvenloop Recreanten de beste keuze! Aan dit onderdeel hangt geen limiet aan het aantal team dat je met jouw bedrijf kunt inschrijven, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd. De recreantenteams bestaan uit 5-7 deelnemers en starten in wave 3, wave 4 en wave 5.

Na de finish krijgt iedereen een individuele uitslag en kun je gezellig samen een drankje drinken in een van de vele horecalocaties die meedoen als Horecapartner van de 4 Mijl. 

Horecapartners

Samen deelnemen met jouw bedrijf en collega’s aan de Menzis 4 Mijl van Groningen is natuurlijk al héél gezellig, maar na afloop kun je ook genieten van een heerlijke borrel in één van de horecalocaties die als Horecapartner zijn aangesloten bij de 4 Mijl. 

In het inschrijfformulier kun je een keuze maken voor de horecalocatie. Bekijk hieronder de lijst van alle Horecapartners of bekijk de Google Maps-kaart hiernaast.