Jeugdloop/Scholen

De Jeugdloop is voor alle jonge hardlopers tussen de 6 en 18 jaar. Ook jij kan namelijk het iconische en traditionele parcours van de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen. De deelnemers van de Jeugdloop starten in wave 8.

Speciaal voor scholen en vereniging is er de mogelijkheid als groep in te schrijven. Bij de Jeugdloop ontvang je per 10 ingeschreven kinderen een gratis coachnummer om de kinderen te kunnen begeleiden. Deze hoeven niet in het inschrijfformulier besteld te worden worden.

  • Tarief € 9,90

    Opening inschrijving t/m 12 oktober 2024

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

parcours Menzis 4 Mijl van Groningen

6,4 km, dé afstand van de Menzis 4 Mijl van Groningen! Het traditionele parcours brengt je van de start op de Kerklaan in Haren naar de finish op de Vismarkt in Groningen. Naast duizenden mensen op het parcours, staan er ieder jaar ook weer veel toeschouwers langs de kant om jouw aan te moedigen. 

Onderweg loop je over de Rijkstraatweg, door de Herestraat richting de sfeervolle finish op de Vismarkt. Kippenvel gegarandeerd! Zien we jou aan de start op zondag 13 oktober?

Team 4 Mijl/RTC Noord Atletiek

Sinds 2017 werkt de Menzis 4 Mijl van Groningen samen met RTC Noord Atletiek. Het doel van de samenwerking is om talentvolle jeugdlopers te enthousiasmeren voor atletiek. Ieder jaar worden de 100 beste jeugdlopers van de voorgaande editie uitgenodigd om een aantal keer mee te training bij RTC Noord Atletiek. Mocht je bij de 100 beste jeugdlopers zitten in de einduitslag, dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging na de 4 Mijl. 

Er zijn twee leeftijdscategorieën; 6 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar. Als jij bij de beste 50 lopers in jouw leeftijdscategorie eindigt dan word je de mogelijkheid geboden om daarna met twee toptrainers te trainen om je professioneel voor te bereiden. Ben jij benieuwd wat je zou kunnen bereiken onder professionele begeleiding? Doe dan mee aan de Jeugdloop!

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ren voor het Jeugdfonds!
De Menzis 4 Mijl van Groningen ondersteunt dit jaar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. De stichting zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Ook wordt voorzien in de benodigde kleding of attributen. Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind als een jaar lang lid worden van zijn of haar favoriete sport- of cultuurclub. 

Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support! Lees op de onderstaande pagina hoe jij een bijdrage kan leveren!