Menzis 4 Mijl van Groningen individueel

De Menzis 4 Mijl van Groningen is hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Ieder jaar nemen tienduizenden mensen uit Groningen en omstreken deel aan dit fantastische evenement. Vanaf de start in Haren loop je over het traditionele parcours van 6,4 km richting de Vismarkt in Groningen. Hier staan duizenden toeschouwers te wachten om je aan te moedigen richting de finish! 

De minimumleeftijd voor de deelname aan de Menzis 4 Mijl van Groningen is 6 jaar op de dag van het evenement. Het grootste loopfeest van Noord-Nederland is dus écht voor iedereen! 

  • Tarief € 23,25

    Opening inschrijving t/m 12 oktober 2024

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

parcours Menzis 4 Mijl van Groningen

6,4 km, dé afstand van de Menzis 4 Mijl van Groningen! Het traditionele parcours brengt je van de start op de Kerklaan in Haren naar de finish op de Vismarkt in Groningen. Naast duizenden mensen op het parcours, staan er ieder jaar ook weer veel toeschouwers langs de kant om jouw aan te moedigen. 

Onderweg loop je over de Rijkstraatweg, door de Herestraat richting de sfeervolle finish op de Vismarkt. Kippenvel gegarandeerd! Zien we jou aan de start op zondag 13 oktober?

limited edition running shirt

Voor de Menzis 4 Mijl van Groningen wordt er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,00 bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ren voor het Jeugdfonds!
De Menzis 4 Mijl van Groningen ondersteunt dit jaar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. De stichting zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Ook wordt voorzien in de benodigde kleding of attributen. Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind als een jaar lang lid worden van zijn of haar favoriete sport- of cultuurclub. 

Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support! Lees op de onderstaande pagina hoe jij een bijdrage kan leveren!