4MIJL_PODCAST_OMSLAG

Luister nu de 4 Mijl Podcast van Dagblad van het Noorden

Aanstaande zondag vindt de 37ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Om deelnemers optimaal voor te bereiden is de 4 Mijl Podcast nu te beluisteren. In deze podcast, die in samenwerking met Dagblad van het Noorden is gemaakt, zijn inspirerende verhalen en waardevolle hardlooptips te beluisteren. Zo komen we al helemaal in de stemming van het 4 Mijl-weekend!

De 4 Mijl podcast van Dagblad van het Noorden wordt gepresenteerd door de zeer matige hardloper Colin Mooijman. Samen met sidekick en organisator van de 4 Mijl, Johan Meijer, ontvangt hij in deze aflevering Greta Jansen. Zij is één van de eerste vrouwelijke winnaars van de hardloopwedstrijd. Ook geeft fysiotherapeut en hardlooptrainer Joeval Benjamins de beste hardlooptips.

De eerste aflevering is nu te beluisteren en de tweede aflevering is vanaf morgen te beluisteren. Dan is profloper, oud-winnaar en de snelste Groningse vrouw ooit op de 4 Mijl ooit te gast en hoor je hoe zij het evenement ervaart. Ook komt de man die álle editie van de 4 Mijl gelopen heeft aan het woord. De derde en laatste aflevering is zondag na het evenement te beluisteren.

Abonneer je dus op het kanaal in jouw favoriete podcast app óf beluister de afleveringen op de website van Dagblad van het Noorden. Mis de afleveringen donderdag en zondag niet om (na) te genieten van de Menzis 4 Mijl van Groningen!

Luister hier op de website van Dagblad van het Noorden. Of luister via Apple Podcast of Spotify.

Deel dit bericht

Meer nieuws