2023 - Menzis 4 Mijl van Groningen

Organisatie 4 Mijl continu op zoek naar verdere verbetering

De Menzis 4 Mijl van Groningen is al jaren hét hardloopevenement van het noorden. Meer dan 20.000 fanatiekelingen doen jaarlijks mee aan dit spektakel, waar een afstand van 6,4 kilometer wordt afgelegd van startplaats Haren naar de Vismarkt in Groningen. Omdat de organisatie elk jaar verder wil verbeteren, laat het ook in 2024 weer een tevredenheidsonderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Enneüs uit Groningen.

Groningse samenwerking
Onderzoeksbureau Enneüs is al sinds 2012 sponsor van het evenement. Alle lopers krijgen na afloop een online vragenlijst toegestuurd waarin zij worden gevraagd naar hun ervaringen van vóór de start tot na de finish. Wat gaat er in die hele beleving heel goed? Wat kan er nog beter? Waar zou de organisatie de volgende keer beter op kunnen letten? Met het onderzoek probeert de organisatie (die in handen ligt van Golazo Events) inzichten te verkrijgen om het evenement steeds verder te verbeteren.

En ook in 2024 gaan we daarom weer de samenwerking aan met Enneüs, dat als onderzoeksbureau uit het Noorden goed bij ons past. De onderzoeksresultaten leveren praktische handvatten op om het steeds weer een stukje beter te doen,” zegt Johan Meijer, projectmanager van Golazo Events.

Ambitie om continue te verbeteren
Vanuit onderzoekbureau Enneüs is Nina Vels al jaren de onderzoeksleider van het tevredenheidsonderzoek onder de deelnemers van de 4 Mijl. Zij ziet dat de organisatie ambitieus is om het steeds beter te doen. ”De tevredenheid onder de lopers is altijd heel groot, maar wat me opvalt is dat we op basis van de onderzoeksresultaten toch altijd weer haakjes vinden om het een volgende editie nóg beter te doen. Het is mooi om die drive te zien, want perfectie zit vaak in de details”.

Inschrijving geopend
De Menzis 4 Mijl van Groningen vindt dit jaar plaats op zondag 13 oktober 2024. Kijk voor alle informatie rondom het evenement op de website www.4mijl.nl.

Deel dit bericht

Meer nieuws