Nieuws

Organisatie 4 Mijl continu op zoek naar verdere verbetering

De Menzis 4 Mijl van Groningen is al jaren hét hardloopevenement van het noorden. Meer dan 20.000 fanatiekelingen doen jaarlijks mee aan dit spektakel, waar een afstand van 6,4 kilometer wordt afgelegd van startplaats Haren naar de Vismarkt in Groningen. Omdat de organisatie elk jaar verder wil verbeteren, laat het ook in

Uitverkochte Menzis 4 Mijl van Groningen groot succes

De Menzis 4 Mijl van Groningen is terecht het grootste loopfeest van Noord-Nederland. De 36e editie was volledig uitverkocht wat zorgde voor maximale gezelligheid op en rondom het parcours. Zo’n 20.000 lopers liepen het iconische parcours van Haren naar de Vismarkt in Groningen. De dag begon al goed met het nieuwe

Een feestelijke editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

Onder het motto ‘’Doe de 4 Mijl anders!’’ stonden duizenden deelnemers zaterdagavond 7 oktober klaar voor de 12e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. De uitverkochte editie was een feest voor iedereen! Deelnemers van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra legden het traditionele 4 Mijl parcours van 6,4 km

Weersverwachting tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen

Het wordt prima hardloopweer tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen. De zon laat zich af en toe zien en het wordt tussen de 15 en 16 graden. Het belooft een droge editie te worden!  Tijdens de Mini 4 Mijl is het bewolkt, maar de zon laat zich toch wel