Mini 4 Mijl

Voor de allerkleinste hardlopers is er nu ook een 4 Mijl! De Mini 4 Mijl is voor alle kinderen tussen de 4 en 11 jaar die heel graag mee willen doen aan de 4 Mijl. 

Op zondag 13 oktober klinkt om 12.00 uur het startschot op het Hereplein waarna de kinderen door de Herestraat naar de finish op de Vismarkt lopen waar een prachtige medaille op ze wacht! Per kind kan één gratis coachnummer worden besteld in het inschrijfformulier. 

  • Tarief € 4,50

    Opening inschrijving t/m 12 oktober 2024

Inbegrepen bij je inschrijving

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ren voor het Jeugdfonds!
De Menzis 4 Mijl van Groningen ondersteunt dit jaar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. De stichting zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Ook wordt voorzien in de benodigde kleding of attributen. Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind als een jaar lang lid worden van zijn of haar favoriete sport- of cultuurclub. 

Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support! Lees op de onderstaande pagina hoe jij een bijdrage kan leveren!