Pers & media

Accreditatie

Op zaterdag 12 & zondag 13 oktober staan de Menzis 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen op de kalender. Om als pers toegang te krijgen tot het evenement is een accreditatie verreist. Helaas is het niet meer mogelijk een accreditatie aan te vragen. 

  • De accreditatie dient per persoon aangevraagd te worden; 
  • Tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen is het niet toegestaan om met een gemotoriseerd voertuig op het parcours te komen tenzij de organisatie hiervoor toestemming heeft gegeven. 
  • Na verzending is uw aanvraag in behandeling. U ontvangt op een later moment een bevestiging met meer informatie. 

Meer informatie

Dit jaar staan er voor de Wedstrijdloop weer topatleten aan de start. Hieronder kunt u de startlijst downloaden voor de 37e editie.
Startlijst Menzis 4 Mijl van Groningen 2024

In de persmap vindt u alle informatie (incl. voorgaande resultaten) over de atleten die aan de start staan van de Wedstrijdloop. 
PERSMAP 4 MIJL 2024

U kunt alle persberichten lezen op de nieuws-pagina. Indien u opgenomen wilt worden in de perslijst, stuur dan een mail naar info@4mijl.nl.

Voor logo’s, afbeeldingen en campagnebeelden kunt u een verzoek indienen via het contactformulier. 

Toestemming voor publicatie
Voor publicaties, advertenties, het gebruik van het evenementenlogo of verwijzingen naar de Menzis 4 Mijl van Groningen is altijd toestemming nodig van de organisatie Golazo. Vul voor een verzoek het contactformulier in. 

Accreditatie